CORONAKAMP

Een tijdje geleden hebben we jullie het goede nieuws gebracht dat het kamp mag doorgaan.

Na enkele zoom-vergaderingen, uren brainstormen, schrijven en herschrijven hebben we uiteindelijk ons kampdraaiboek voorgelegd aan het district en werd dit vervolgens goedgekeurd.

Een kamp is er dus, maar dat we ons aan heel wat richtlijnen moeten houden is een feit.
Zowel voor de leiding, de fourage, maar ook de ouders en kinderen wordt het aanpassen.
Zo zal het kamp dus als volgt verlopen voor elke tak:

KAPOENEN: 21-25 juli. Zij worden op 21 juli door de ouders naar het kampterrein gebracht tussen 16u en 17u met hun rugzak en worden op 25 juli weer opgehaald door de ouders tussen 15u en 16u. Kampgeld= €90.

KABOUTERS en WELPEN: 16-21 juli. Zij worden op 16 juli door de ouders naar het kampterrein gebracht (tussen 15u en 16u) met hun rugzak en moeten terug opgehaald worden door de ouders op 21 juli tussen 10u en 11u. Kampgeld= €90.

JONGGIVERS: 21-28 juli. Zij vertrekken uitzonderlijk NIET met de trein naar de kampplaats. Ze moeten door de ouders op 21 juli worden afgezet tussen 13u en 15u met rugzakken en keren op 28 juli terug met de bus, meestal zijn we rond 17u terug aan de scoutslokalen in Rode. Kampgeld= €120.

GIVERS:21-28 juli. Zij vertrekken uitzonderlijk NIET met de fiets naar de kampplaats. Ze moeten door de ouders op 21 juli worden afgezet tussen 13u en 15u met rugzakken en keren op 28 juli terug met de bus, meestal zijn we rond 17u terug aan de scoutslokalen in Rode. Kampgeld= €120.

JIN: 13-28 juli. Zij vertrekken op 13 juli al lopend naar de kampplaats (uur en plaats worden begin juli gecommuniceerd) en keren op 28 juli terug met de bus, meestal zijn we rond 17u terug aan de scoutslokalen in Rode. Kampgeld= €170.

LEIDING: 13-28 juli. Zij vertrekken op 13 juli ’s morgens vroeg met de auto en camions naar de kampplaats en keren op 28 juli terug met de bus of auto, meestal zijn we rond 17u terug aan de scoutslokalen in Rode.

Zoals net vermeld zal het kamp dus anders verlopen dan andere jaren. Voor de duidelijkheid is hier nog een overzicht:

timeline2

Hier (PLAN KAMP 2020 BUBBELS) vinden jullie alle richtlijnen die wij strikt zullen naleven (bubbelverdeling,…). Lees deze aandachtig en houd in het achterhoofd dat jullie altijd bereikbaar moeten zijn voor in noodgevallen, nu meer dan ooit.

Via deze link kunt u uw kind inschrijven voor het kamp 2020. Het is belangrijk dat u de takleiding al bevestigd heeft dat uw kind meegaat. Indien u dit niet heeft gedaan kan uw kind niet mee op kamp. De bubbelverdeling is hier namelijk uit afgeleid. In het invulformulier zal u gevraagd worden om allergieën nogmaals te vermelden. Vul dit ook in ookal hebt u dit al laten weten aan de leiding. Verder wordt er ook gevraagd om de individuele steekkaart (medische_fiche ) bij te voegen. Anders dan andere jaren gebeurt dit dus online.

Invulformulier coronakamp

Verdere informatie staat hier in de coronakampwipplank. Gelieve deze ook eens goed door te nemen.

CORONAkampwipplank2020

In de kampwipplank staat onder andere vermeld dat voor financiële tussenkomst voor het kamp u op 21 juli bij het afzetten van uw kind de formulieren kunt laten invullen en tekenen bij Fien Dewit. Zij zal deze meteen invullen zodat u deze terug kunt meenemen. De financiële tussenkomst voor de gemeente Sint-Genesius-Rode is hier te vinden: (aanvraag-financiele-tussenkomst). Voor de tussenkomst van uw eigen mutualiteit verzoeken wij u zelf de formulieren op te zoeken. Druk deze af en neem ze mee.

Maar wij zijn er klaar voor en wij zijn ervan overtuigd dat, ondanks alles, het weer een  schitterend kamp zal worden. Eentje dat we ons nog heel lang zullen herinneren.

Vermits er dit jaar geen eetfestijn, bezoekdag/kampbarbecue is, en dit toch altijd een aardig centje in ons laatje brengt, kunnen jullie altijd vrijblijvend een coronabijdrage storten op ons rekeningnummer: BE17 8538 1460 4921 .

Verder wordt er aangeraden om deze pagina regelmatig in het oog te houden. Via deze weg zullen er nog praktische zaken in verband met het kamp gedeeld.